Z NAKUPOM PREKO PREKO SPLETA DO TAKOJŠNJE REZERVACIJE MESTA!

 

 

UVODNA URA

UVODNA URA OZ. ENKRATNI OBISK vadbe za dojenčke po metodi BFM®

Vadba za dojenčke po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) predstavlja 4.stopenjski gibalno razvojni program za novorojenčke in dojenčke. Izvajamo ga v obliki rednih tedenskih aktivnostih - vadba za dojenčke.
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
30,00 €
Dodaj v košarico

Vse vadbe za dojenčke, s katerimi podajamo informacije mamicam, delujejo po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®), ki ga je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj in dela z dojenčki tako v tujini (Anglija, USA, UAE), kot doma razvila Saška Hribar Kuhar - integration movement secialist.

 

Metodika in način dela, ki ga uporabljamo je bila razvita pod mentorstvom Michelle Turner (avtorice certificiranega NEWBORN MOVEMENT ASSESMENT programa, avtorice mnogih študij in prezentacij po svetu. Njeno delo je inspiracija za delo znotraj naše organizacije in Centra FM, zato se trudimo in vlagamo v znanje, v redno praktično usposabljanje in nadgrajevanje vsega naučenega in vsega kar se ob boku vas, dragi starši, razvija.

 

Vadba za dojenčke po motodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®), ki je temelj za optimalni gibalni razvoj dojenčkov, dojenčkom pomaga in omogoča, da se razvijejo gibalno, kognitivno ter čustveno (odlična samopodoba, samozavest in odprtost do navezovanja stikov).

 

Vadbe za dojenčke kot tudi vsa ostala srečanja, eventi in delavnice potekajo v čudovitem izobraževalnem Centru FM, ki s svojimi lepimi prostori in stilnim ambientom omogoča, da se mamice in dojenčki vedno počutijo kot doma.

 

Na vadbah za dojenčke nudimo strukturirane, starosti in individualnim sposobnostim prilagojene lekcije za starše, ki vključujejo vse potrebne elemente za doseganje zdravih mejnikov v razvoju dojenčka.

 

Vadba za dojenčke po metodi BFM® se osredotoča na razvoj vseh treh skupin razvoja dojenčka (gibalni, kognitivni in čustveni), saj je za nas vsak od teh treh elementov dojenčkovega razvoja ključen in pomemben, da se dojenček razvije v zadovoljnega, zdravega in samozavestnega otroka.

 

"Verjamemo, da z osveščanjem o pomembnosti gibalno - kognitivnih sposobnosti pri dojenčku lahko pozitivno vplivamo na njegov nadaljni razvoj in mu omogočimo vsa "potrebna orodja" s katerimi bo dojenček razvijal svoj  optimalni potencial"

Strokovno izobraževanje izvaja:
dipl. (BExSS), Integrative Movement Specialist, Saška H.Kuhar
Lokacija:
Center FM, Špruha 19, IOC Trzin
Kontakt:
info@center-fm.si

Sorodni izdelki

   

   

  Povezane novice

  VADBA ZA DOJENČKE
  KAJ S TO STOPNJO PRIDOBIMO? Naučimo se pravilnih prijemov, ter se na najbolj optimalni način spoprimemo s ključnimi tehnikami, ki so pomembne za optimalni razvoj dojenčka.

  STROKOVNOST PROGRAMA

  POSLANSTVO

  TEMELJI PROGRAMA

  PREDNOSTI

   

  Poteka 2x tedensko / po v naprej določenih terminih.

   

  VADBA ZA DOJENČKE po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) je na posameznih srečanjih prve razvojne stopnje osredotočena predvsem na krepitev vratnih in hrbtnih mišic dojenčka.

   

  S pomočjo praktičnega prikaza enostavnih vaj (ki jih lahko izvajate z dojenčkom v domačem okolju in vsakodnevno), vam omogočamo da poskrbite za optimalni razvoj njegovih vratnih in hrbtnih mišic prav v njegovih prvih tednih življenja.

   

  Bistvenege pomena na prvi stopnji vadbe za dojenčke po metodi BFM® je zagotovo čas, ki ga dojenček preživi na trebuščku (t.i. pasenje kravic). Ravno zaradi slednjega, velika večina vadbenih tehnik in vaj na tej stopnji izhaja prav iz tega osnovnega položaja.

   

  Preko vadb za dojenčke po metodi BFM®, ki jih dnevno izvajamo v Centru FM lahko bistveno pripomorete k dojenčkovemu bolj funkcionalnemu gibalnemu razvoju, predvsem pa se naučite na kakšen način spodbujati dojenčka k zdravemu in naravnemu gibanju v domačem okolju.

   

  Vadbeni elementi lekcij te stopnje, vas brez dvoma še bolj povežejo z dojenčkom, saj vas naučijo kako dojenčka razumeti in z njim komunicirati na neverbalni način - preko nežnega dotika in usmerjanja.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® POTEKA 2X NA TEDEN PO RAZPOREJENEM URNIKU - Vsak ponedeljek in sredo v mesecu, z izjemo praznikov

   

  VADBA ZA DOJENČKA PO METODI BFM® ZNAŠA: 

  84,90 EUR za vadbo 1x tedensko

  119,90 EUR za vadbo 2x tedensko

   

  MESTO NA VADBI ZA DOJENČKE PO METODI BFM® JE ZAGOTOVLJENO OB VPLAČILU KOTIZACIJE.

   

  PRIJAVA NA VADBO (KLIK)

  VADBA ZA DOJENČKE
  KAJ S TO STOPNJO PRIDOBIMO? Nadgradimo vaje iz prve stopnje programa in dojenčka vključimo v tehnike sestavljenih elementov vaj trupa, ki je pomemben člen za dober temelj zdravega razvoja.

  STROKOVNOST PROGRAMA

  POSLANSTVO

  TEMELJI PROGRAMA

  PREDNOSTI

   

  Poteka 2x tedensko / po v naprej določenih terminih.

   

  VADBA ZA DOJENČKE po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) se na drugi stopnji osredotoča na nadgradnjo vseh vaj iz prve razvojne stopnje.

  Vadbenim tehnikam iz prve razvojne stopnje dodamo nove elementne in tehnike, kar vse pripomore k temu, da dojenčku omogočamo optimalen razvoj (tako fizični, kognitivni in nevrološki).

  V drugi gibalno - razvojni stopnji pričnemo intenzivneje delati na rotaciji in se obračamo iz trebuha na hrbet in obratno. Na tej razvojni stopnji je ključnega pomena, da dojenčkov razvoj in osvajanje novih gibov spremlja in nadzira kompetenta oseba, ki lahko v vsakem trenutku presodi, katera vaja je primerna za dojenčka in katera ne.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® POTEKA 2X NA TEDEN PO RAZPOREJENEM URNIKU - Vsak ponedeljek in sredo v mesecu, z izjemo praznikov

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® ZNAŠA: 

  84,90 EUR za vadbo 1x tedensko

  119,90 EUR za vadbo 2x tedensko

   

  MESTO NA VADBI ZA DOJENČKE PO METODI BFM® JE ZAGOTOVLJENO OB VPLAČILU KOTIZACIJE.

   

  PRIJAVA NA VADBO (KLIK)

  PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA NA VADBO ZA DOJENČKE PO METODI BFM®!

   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih