Z NAKUPOM PREKO PREKO SPLETA DO TAKOJŠNJE REZERVACIJE MESTA!

 

 

VADBA ZA DOJENČKA

VADBA ZA DOJENČKE po metodi BFM® 1x tedensko

Vadba za dojenčke po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) predstavlja 4.stopenjski gibalno razvojni program za novorojenčke in dojenčke. Izvajamo ga v obliki rednih tedenskih aktivnostih - vadba za dojenčke.
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
84,90 €
Dodaj v košarico

Vse vadbe za dojenčke, s katerimi podajamo informacije mamicam, delujejo po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®), ki ga je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj in dela z dojenčki tako v tujini (Anglija, USA, UAE), kot doma razvila Saška Hribar Kuhar - integration movement secialist.

 

Metodika in način dela, ki ga uporabljamo je bila razvita pod mentorstvom Michelle Turner (avtorice certificiranega NEWBORN MOVEMENT ASSESMENT programa, avtorice mnogih študij in prezentacij po svetu. Njeno delo je inspiracija za delo znotraj naše organizacije in Centra FM, zato se trudimo in vlagamo v znanje, v redno praktično usposabljanje in nadgrajevanje vsega naučenega in vsega kar se ob boku vas, dragi starši, razvija.

 

Vadba za dojenčke po motodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®), ki je temelj za optimalni gibalni razvoj dojenčkov, dojenčkom pomaga in omogoča, da se razvijejo gibalno, kognitivno ter čustveno (odlična samopodoba, samozavest in odprtost do navezovanja stikov).

 

Vadbe za dojenčke kot tudi vsa ostala srečanja, eventi in delavnice potekajo v čudovitem izobraževalnem Centru FM, ki s svojimi lepimi prostori in stilnim ambientom omogoča, da se mamice in dojenčki vedno počutijo kot doma.

 

Na vadbah za dojenčke nudimo strukturirane, starosti in individualnim sposobnostim prilagojene lekcije za starše, ki vključujejo vse potrebne elemente za doseganje zdravih mejnikov v razvoju dojenčka.

 

Vadba za dojenčke po metodi BFM® se osredotoča na razvoj vseh treh skupin razvoja dojenčka (gibalni, kognitivni in čustveni), saj je za nas vsak od teh treh elementov dojenčkovega razvoja ključen in pomemben, da se dojenček razvije v zadovoljnega, zdravega in samozavestnega otroka.

 

"Verjamemo, da z osveščanjem o pomembnosti gibalno - kognitivnih sposobnosti pri dojenčku lahko pozitivno vplivamo na njegov nadaljni razvoj in mu omogočimo vsa "potrebna orodja" s katerimi bo dojenček razvijal svoj  optimalni potencial"

Redna mesečna srečanja izvaja:
dipl. (BExSS), Integrative Movement Specialist, Saška H.Kuhar
Lokacija:
Center FM, Špruha 19, IOC Trzin
Kontakt:
info@center-fm.si

Sorodni izdelki

   

   

  Povezane novice

  VADBA ZA DOJENČKE
  KAJ S TO STOPNJO PRIDOBIMO? Starši s poglobljenim znanjem pridobite nov vpogled v svet prepletenih motoričnih in kognitivnih procesov, ki se na vedno bolj dinamični način povezujejo v celoto.

  STROKOVNOST PROGRAMA

  POSLANSTVO

  TEMELJI PROGRAMA

  PREDNOSTI

   

  Poteka 1x tedensko / po v naprej določenih terminih.

   

  VADBA ZA DOJENČKE po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) se na tretji gibalno - razvojni stopnji (ko se dojenčki po večini že plazijo / nekateri pa fazo plazenja izpustijo in v določenem obdobju shodijo, brez da bi se prej plazili), osredotoča na spoznavanje dojenčka s poligoni.

  Seveda na začetku pričnemo z enostavnimi postavitvami, z nizkimi in bolj položnimi poligoni, da se dojenčki najprej privadijo novih ravnotežnih in gibalnih tehnik.

   

  Dokazano je, da poligoni dojenčka spodbujajo k bolj dinamičnemu gibanju, saj dojenček prične povezovati vse prej osvojene elemente in jih poveže v dinamično gibanje preko igre na poligonih. Vsi naši poligoni so izdelani in prilagojeni tako, da so primerni za vadbo za dojenčke, prav tako pa imajo vse potrebne certifikate kakovosti izdelave in uporabe materialov.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® POTEKA 1X NA TEDEN PO RAZPOREJENEM URNIKU - Vsako  sredo v mesecu, z izjemo praznikov.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® ZNAŠA: 

  84,90 EUR za vadbo 1x tedensko

  119,90 EUR za vadbo 2x tedensko

   

  MESTO NA VADBI ZA DOJENČKE PO METODI BFM® JE ZAGOTOVLJENO OB VPLAČILU KOTIZACIJE.

   

  PRIJAVA NA VADBO (KLIK)

  VADBA ZA DOJENČKE
  KAJ S TO STOPNJO PRIDOBIMO? Sposobnost pravilnega vodenja in spremljanja dojenčka na poti v fazo hoje, pri čemer pridobljeno znanje motoričnih gibov še bolj tesno povežemo s procesom koordinacije.

  STROKOVNOST PROGRAMA

  POSLANSTVO

  TEMELJI PROGRAMA

  PREDNOSTI

   

  Poteka 1x tedensko / po v naprej določenih terminih.

   

  VADBA ZA DOJENČKE po metodi BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (BFM®) se na zadnji gibalno - razvojni stopnji osredotoča na vaje, kjer dojenčkom preko različnih vaj in tehnik pomagamo do prvih korakov.

   

  Dojenčki preko različnih rekvizitov, ki jim omogočajo boljšo stabilizacijo, stojijo in delajo prve korake. Na tej stopnji, ko se dojenčki počasi spreminjajo v malčke, nadgradimo vaje na poligonih. Postavitev poligonov postane zahtevnejša, dodamo več elemetov stopnic višjih globin, ovire za premagovanje na samem poligonu postanejo zahtevnejše, kar vse dojenčku omogoča bolj optimalen in kvaliteten razvoj.

   

  Preko igre na poligonu in premagovanju različnih ovir, dojenček razvija svoje še kako pomembne motorične sposobnosti, predvsem pa svojo koordinacijo in zavedanje lastnega telesa in gibanja.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM®​ POTEKA 1X NA TEDEN PO RAZPOREJENEM URNIKU - Vsako  sredo v mesecu, z izjemo praznikov.

   

  VADBA ZA DOJENČKE PO METODI BFM® ZNAŠA: 

  84,90 EUR za vadbo 1x tedensko

  119,90 EUR za vadbo 2x tedensko

   

  MESTO NA VADBI ZA DOJENČKE PO METODI BFM®​ JE ZAGOTOVLJENO OB VPLAČILU KOTIZACIJE.

   

  PRIJAVA NA VADBO (KLIK)

  PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA NA VADBO ZA DOJENČKE PO METODI BFM®!

   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih