DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI CENTRA FM!

Access Bars® je prva in osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam pomaga, da spremenimo vse kar ne deluje v našem življenju. Je tehnika za sproščanje omejujočih prepričanj, misli in stališč, ki smo jih nabrali skozi življenje, zato je primerna za prav vsakega, tudi v času nosečnosti in za mamice v času po porodu.

 

(terapija, ki vas z dojenčkom poveže na globji ravni zavedanja / PRIMERNA za OBA STARŠA z novorojenčkom).

 

Pri tej nežni tehniki se s polaganjem rok dotikamo 32 točk na glavi. Pri tem se začnejo sproščati elektromagnetni naboji ujeti v naših možganih in telesu - naboji vseh naših misli, omejitev, stališč, idej, blokad, sodb, prepričanj, ki smo jih oblikovali in shranili v kateremkoli življenju. S to tehniko se izbrišejo vse nekoristne »datoteke«, ki se nahajajo v našem umu in nas omejujejo pri tem, da bi življenje živeli lahkotneje, bolj radostno in nas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

 

Predvsem nas ponovno poveže z našim umom in telesom, ter nam na ta način "ustvari prostor", da se svojim dojenčkom, otrokom ali partnerjem povežemo na globji ravni zavedanja.

 

Za polnejše in lahkotnješe življenje (v času, ki od nas vsakodnevno zahteva ogromno kompromisov in odločitev), je terapija nedvomno prava izbira za vas.

 

Ne pustite, da vam neprijetni občutki in čustva zapirajo pot k pravi harmoniji v družini. Ne pozabite nase, na svojega partnerja, predvsem pa ne na dejstvo, da je družina le ena. Tukaj. Zdaj.

 

TERAPIJA JE PRIMERNA IN NAMENJENA VSEM

 

ACCES BARS TERAPIJA ZA ODRASLE

ACCESS BARS TERAPIJA ZA NOSEČNICE

ACCESS BARS TERAPIJA ZA STARŠE Z NOVOROJENČKOM

ACCES BARS TERAPIJA ZA OTROKE

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA!

RAZVOJNO - GIBALNI PROGRAM ZA DOJENČKA 

 

 

 

ZA PRIJAVO NA E-NOVICE VNESITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV

Želite svojo storitev izvajati v prijetnih in urejenih prostorih?

 

Center FM, ki se nahaja v IOC Trzin ter se razprostira na več kot 500m2, nudi izvajalcem kvaliteten in nadstandardno urejen prostor v katerem lahko svojo storitev izvajajo na najvišjem nivoju!

 

DNEVNE VSEBINE NA FB

(stisnite "LIKE")