POSTANI PRAKTIKANT GIBALNO RAZVOJNEGA PROGRAMA ZA DOJENČKE

(certificirano izobraževanje)

5-dnevno intenzivno izobraževanje 

 

PRIJAVE ZA VKLJUČITEV V PROGRAM IZOBRAŽEVANJA ZA PRAKTIKANTE PO PROGRAMU BABY FUNCTIONAL MOVEMENT SO PONOVNO ODPRTE - izobraževanje se bo pričelo:

September 2019

Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani, okviru mednarodnega programa BFM® pod vodstvom Saške H.Kuhar.

 

POSTANI CERTIFICIRAN PRAKTIKANT ZA GIBALNI IN KOGNITIVNI RAZVOJ DOJENČKA PO PROGRAMU - baby functional movement

(PREDAVANJE BO POTEKALO V SLOVENSKEM JEZIKU)

 

 

o izobraževanju

 

Izobraževanje za pridobitev naziva PRAKTIKANT za Baby Functional Movement (BFM®) program, predstavlja nepopisno in edinstveno dodano vrednost vsem tistim, ki se dnevno srečujete z delom z novorojenčki in dojenčki v prvem (ključnem) letu starosti, predvsem pa želite s svojim nadaljnjim izobraževanjem spodbujati starše k optimalnemu razvoju gibalnih in kognitivnih sposobnosti dojenčka.

 

Skozi globji gibalni in kognitivni uvid ne boste prispevali le k bolj optimalnemu razvoju dojenčka, temveč boste s pravimi informacijami in učenjem skrbnikov/staršev prispevali tudi k boljši zavednosti o pomenu gibalnih in kognitivnih sposobnosti dojenčka.

 

S certifikatom praktikant boste širili poslanstvo vsem tistim staršem (mamicam), ki se zavedajo, da razvoj ni samo po sebi umeven proces, vendar ga je potrebno “graditi” vzporedno med gibalnim, kognitivnimin čustvenim področjem vsakega dojenčka.

 

Skozi prizmo 3D učenja in integracije v okolju boste pridobili celostno znanje in tako prispevali k optimalnemu razvoju dojenčka, ter s tem postavili “trdne” temelje v njegovem nadaljnem razvoju.

 

Skozi edinstveno a tudi precej intenzivno izobraževanje vas bo spremljala Saška H.Kuhar, ustanoviteljica in idejni vodja Centra FM, avtorica mednarodnega programa funkcionalne motorike za dojenčke (BFM®program - baby functional movement), podjetnica in mamica, ki svoje poslanstvo in vse izkušnje srčno predaja vsaki ženski, ki stopi v svet materinstva. Svoje znanje, izkušnje in uvide predaja vsakemu, ki stopi na pot k optimalnemu razvoju dojenčka. Saška s svojim izjemnim posluhom za ljudi, znanjem o gibalnem razvoju dojenčkov in ogromnim naborom različnih znanj vsakič znova poskrbi za celosten uvid dela z novorojenčki in dojenčki.

 

Skozi gibalni svet dojenčkov in malčkov želi spodbujati starše k empatičnemu starševstvu, ki se začne z rojstvom otroka. Spodbuja naravno vodenje in spodbujanje dojenčka, zato vas na izobraževanjih nauči kako svojega dojenčka opazovati in mu podati pravo informacijo ob pravem času, predvsem pa ga usmeriti na pot optimalnega funkcionalnega in razvojno - gibalnega procesa.

 

Saška je svoje delo z dojenčki tako nadgradila z diplomsko/ raziskovalno nalogo v Angliji in se hkrati izobraževala ob boku svetovno znane predavateljice in učiteljice Michelle Turner (avtorice številnih publikacij, predavateljice in avtorice knjige z naslovom Newborn movement assessment).

 

Svoje delo in poslanstvo je združila pod streho Centra FM, kateri velja za prvi tovrstni izobraževalni center, namenjem izobraževanju in usposabljanju kadra za delo z novorojenčki in dojenčki v prvem letu starosti. Svoje delo uspešno predaja naprej (tako na domačih kot tujih tleh) mamicam, strokovnjam in vsem titim,ki želijo globji uvid v gibalni in kognitivni razvoj dojenčka.

 

kje potekajo izobraževanja?

 

Tečaj izobraževanja bo potekal v Ljubljani / Center FM, ki se kot edini tovrstni center ponaša z edinstvenim izobraževanjem s področja funkcionalnega gibanja dojenčka in predvsem kako slednji vpliva na celovit razvoj.

 

na kakšen način?

 

Po izobraževanju vsakega bodočega praktikanta čaka “assessment work” t.i.zaključna naloga, s katero (v obdobju 8-ih tednov od zaključka izobraževanja) v celoti zaključite izobraževalni process in postanete praktikant po mednarodnem program BFM. (baby functional movement practicioner).

 

Praktikanti lahko svoje delo po zaključku samostojno opravljate v okviru samostojne dejavnosti oziroma v sklopu vaših obstoječih dejavnosti znotraj podjetja. Praktikanti bodo 2x letno povebljeni na “nadgradnjo” svojega znanja v okviru workshop-ov oz. praktičnih delavnic, ki jih znotraj Centra FM izvaja avtorica programa.

(seminar poteka tako v slovenskem kot angleškem jeziku. (glede na posamezne termine).

 

datumi izobaževanja

 

Točni datumi bodo objavljeni kmalu / stay_tuned !

 

komu je izobraževanje namenjeno?

 

Izobraževanje je namenjeno vsakemu ki ga zanima poglobljeno znanje o gibalnem razvoju dojenčka v prvem letu starosti in vsem tistim, ki želijo svoje znanje poglobiti na področje k optimalnmu – celovitemu razvoju dojenčka (tako kognitivni kot tudi čustveni razvoj).

 

Namenjeno je tako mamicam, staršem, skrbnikom, kot tudi strokovnjakom, ki se dnevno srečujejo z razvojem dojenčka – medicinskimin patronažnim sestram, specialistom s področja zgodnjega razvoja, fizioterapevtom, delovnim terapevtom, logopedom, specialistom, ki se ukvarjajo z duševnim zdravjem dojenčkov, maserjem, vzgojiteljem, staršem in tudi vsem tistim, ki jih delo z dojenčki veseli in v tem vidijo svoje poslanstvo.

 

Izobraževanje bo vsebovalo tudi praktično delo z starši novorojenčka in dojenčka.

 

5-dnevno intenzivno izobraževanje vključuje:

- strokovno predavanje skozi teorijo o optimalnemu razvoju dojenčka

- razprave o gibalnih mejnikih in temeljih razvoja

- video predstavitve

- praktično delo v skupinah in individualno

- praktično delo s starši novorojenčka in dojenčka

 

Izobraževalni učni načrt je sestavljen iz 4-faznega gibalnega procesa razvoja dojenčka. Glede na njegove sposobnosti in korigirano starost.

 

kaj boste s certifikatom pridobili?

 

S tovrstnim izobraževanjem in pridobitvijo certifikata po oddani zaključni nalogi, boste pridobili celostno znanje, s katerim boste lahko:

 

- samostojno vodili 4-stopenjski gibalno-razvojni program BFM®

- izvajali praktične delavnice o gibalnem in kognitivnem razvoju dojenčka

- sodelovali pri aktivnem promoviranju gibalnega razvoja dojenčka staršem v prvem letu razvoja

- spodbujali in širili znanje o pomenu gibalnega razvoja dojenčka

 

splošne informacije

 

Mesto NA IZOBRAŽEVANJU SI REZERVIRATE tako, da IZPOLNITE PRIJAVNICO SPODAJ 

Število mest je zaradi kvalitete izvedbe izobraževanja omejeno na 10 udeležencev.

 

Cena vključuje: 

- gradivo BFM® (baby functional movement) za praktikante

- izobraževalno profesionalno lutko, s katero boste optimizirali svoje delo (*proti doplačilu)

- izvedba izobraževanja z avtorico programa BFM®

- izdaja mednarodnega certifikata BFM®

- pogostitev na izobraževanju (sadje, čaj in/ali kava, voda)

- čudoviti prostori Centra FM (prilagojeni za delo z novorojenčki in dojenčki).

 

ZA PRIJAVO NA IZOBRAŽEVANJE IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO - HVALA.

 

 

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA NA VADBO ZA DOJENČKE PO METODI BFM®!

 
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih