DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI CENTRA FM!

Razvojno – gibalni program Baby Functional movements® je plod disertacijskega dela Univerzitetnega študija v Veliki Britaniji (in je prevedeno v slovenski jezik kot e-book z naslovom "Dojenčkov razvojno-gibalni svet", 2017). Moje delo in izkušnje skozi program predajam staršem in skrbnikom dojenčka z namenom, da vam ponudim bežen uvid v razvojno-gibalni proces dojenčka.

 

S pomočjo srečanj, delavnic in eventov, ki jih redno pripravljam z ekipo strokovnjakov želim razširiti zavest in zavedanje o tem, kako zelo pomembne so razvojno – gibalne aktivnosti v dojenčkovem prvem letu in kako slednje vplivajo na dojenčkov motorični in kognitivni razvoj.

 

Splošno znano dejstvo danes je, da lahko kot zavedni starši odločilno vplivamo na dojenčkov gibalni razvoj, saj slednji ne predstavlja hermetično zaprtega procesa, temveč gre za dinamičen proces na katerega vplivajo različni dejavniki.

 

Naj vam moje delo in naša skupna srečanja služijo kot vodilo pri vaši vsakodnevni interakciji z dojenčkom, saj lahko z upoštevanjem vaj in navodil bistveno pripomorete h gibalnemu razvoju vašega dojenčka.

 

Naj bodo srečanja z mano, v moji družbi in v Centru FM nepozabna in bogatejša za še eno vse-življenjsko izkušnjo.

 

Lepo povabljeni in dobrodošli!

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA!

RAZVOJNO - GIBALNI PROGRAM ZA DOJENČKA 

 

 

 

ZA PRIJAVO NA E-NOVICE VNESITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV

Želite svojo storitev izvajati v prijetnih in urejenih prostorih?

 

Center FM, ki se nahaja v IOC Trzin ter se razprostira na več kot 500m2, nudi izvajalcem kvaliteten in nadstandardno urejen prostor v katerem lahko svojo storitev izvajajo na najvišjem nivoju!

 

DNEVNE VSEBINE NA FB

(stisnite "LIKE")