DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI CENTRA FM!

 

Tečaj je namenjen staršem skupaj z dojenčki starimi 0-12 mesecev, pridobljena znanja in prijemi pa vam bodo v pomoč v vseh obdobjih otrokovega življenja, saj se boste naučili tudi kako se ga masira in z njim poveže v vseh obdobjih odraščanja.

 

Tečaj obsega 5 srečanj, na katerih se boste po korakih naučili blagodejne masaže dojenčkovega celotnega telesa, spoznali boste moč dotika, dojenčkovo komunikacijo in še poglobili in utrdili vašo vez.  Tečaj je primeren tudi za prezgodaj rojene dojenčke, dojenčke s pomanjšanim in povišanim mišičnim tonusom, dojenčke s krči, dojenčke s posebnimi potrebami - skratka za prav vsakega dojenčka.

 

Masaža ima učinek tudi na tistega,ki masira, tako da je zelo priporočljiva za mamice, ki preživljajo poporodno depresijo ali potrtost, ter očke, ki lahko kvalitetno nadomestijo "izgubljeni" čas z dojenčkom.

 

Tečaj bo potekal v dopoldanskem času, 1 tedensko po cca. 90 minut in bo zajemal vodeno sprostitev, masažo dojenčkovega celotnega telesa (po segmentih), akualne diskusije operečih tematikah (jok, razvajenost, povezovanje,...) in masažo odraščujočega otroka.

 

Tečaj masaže za dojenčke, ki je mednarodno certificiran tečaj pod vodstvom mednarodno priznane organizacije IAIM (INTERNATIONAL ASSOCIATION OF INFANT MASSAGE) in deluježe 35 let praktično po celem svetu (trenutno v 74ih državah po svetu). Program podpirajotudi zdravniki, pediatri, fizioterapevti, logopedi, medicinske sestre, babice, psihologi, psihiatri in ostalostrokovno usposobljeno zdravstveno osebje. V vseh teh letih je bilo narejenihže ogromno raziskav, ki govorijo v prid masiranih dojenčkov. (Eden takšnih eksperimentov je "raziskava dotika", pod taktiriko Harry-ja Harlow-a, ki je z raziskavo na opicah ugotovil, da je dotik ključen za preživetje in razvoj zrele osebnosti). DOTIK= mati vseh čutov in ima bistveno večjo sporočilno moč, kot katerakoli beseda.

 

Kaj so o tečaju povedali starši?

- "čas za masažo je bil resnično samo najin čas - drug za drugega, masaže pa so mu pomagale tudi pri premagovanju krčev, ki so se prenehali, pravtako se je izboljšalo nočno spanje"

- "tečaj je bil res na visokem nivoju, za vse je bilo poskrbljeno"

- "masažo bi priporočila vsem staršem in njihovim dojenčkom"

- "dojenček je bolj miren odkar ga masiram,..."

- "všeč mi je bilo, da so bile ure sproščee, polne pogovorov o različnih izkušnjah"

- "pred spanjem obožuje masažo obraza"

- "masaža nogic in trebuščka ga pomirita"

- "bilo je tako sproščeno in domače, vladala je pozitivna atmosfera"

 

Predavanje vključuje:

- olje za masažo dojenčka

- rutino za pomiritev trebušnih krčev

- gradivo z opisom vseh prijemov za masažo dojenčka, tabelo stanja budnosti, poglavje o oljih za masažo, predloge za masažo dojenčkov / otrok, ko odraščajo, kaj nam govori dojenček, kaj narediti kadar vaš dojenček joka, itd.

- topla in prijetna dvorana prečudovitega Centra FM

- podelitev diplome za opravljen tečaj

- darilo

 

TEČAJ MASAŽE DOJENČKA V CENTRU FM IZVAJA Maja Štrukelj

 

NASLEDNJI TEČAJ MASAŽE DOJENČKA SE PRIČNE:

Dan: DATUM BO DOLOČEN NAKNADNO 

Ura:

 

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA!

RAZVOJNO - GIBALNI PROGRAM ZA DOJENČKA 

 

 

 

ZA PRIJAVO NA E-NOVICE VNESITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV

Želite svojo storitev izvajati v prijetnih in urejenih prostorih?

 

Center FM, ki se nahaja v IOC Trzin ter se razprostira na več kot 500m2, nudi izvajalcem kvaliteten in nadstandardno urejen prostor v katerem lahko svojo storitev izvajajo na najvišjem nivoju!

 

DNEVNE VSEBINE NA FB

(stisnite "LIKE")