DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI CENTRA FM!

Center FM je najsodobnejši vadbeno - izobraževalni objekt in se nahaja v mirnem okolju Industrijske cone Trzin, nedaleč stran od Ljubljanskega mestnega vrveža, z dobrimi in hitrimi cestnimi povezavami.

 

 

Poslovni in obenem personalizirani vadbeni objekt, ki je zasnovan v skladu z najsodobnejšimi mednarodnimi standardi se razprostira na 500m2 površine in nudi prostorne dvorane, za izvajanje strokovnih predavanja, izbranih storitvenih dejavnosti, eventov in dogodkov posameznikov-izvajalcev.

 

Prijeten in stilsko dovršen ambient s sodobno tehnično opremo dvoran, sproščenoin prijetno vzdušje, ter gostoljubje na visokem nivoju so nedvomno glavni razlogi, da nam naše stranke ostajajo zveste že nekaj let.

 

Prepričani smo, da lahko znotraj Centra FM  tudi vaše stokovno predavanje, dejavnost, predavanje, event ali dogodek dobi povsem nove razsežnosti, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete.

 

 

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA!

RAZVOJNO - GIBALNI PROGRAM ZA DOJENČKA 

 

 

 

ZA PRIJAVO NA E-NOVICE VNESITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV

Želite svojo storitev izvajati v prijetnih in urejenih prostorih?

 

Center FM, ki se nahaja v IOC Trzin ter se razprostira na več kot 500m2, nudi izvajalcem kvaliteten in nadstandardno urejen prostor v katerem lahko svojo storitev izvajajo na najvišjem nivoju!

 

DNEVNE VSEBINE NA FB

(stisnite "LIKE")