DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI CENTRA FM!

 

Bachelor of Sports and Exercise Science (BSc Hons) UK / Bachelor of TM Business Management (BSc Hons) UK / Sports Academy (registered by Exercise professionals), UK

 

Sem Saška Hribar Kuhar, ustanoviteljica in idejni vodja Centra FM, avtorica mednarodnega razvojno - gibalnega programa za dojenčke (BFM®program - baby functional movements), podjetnica in mamica, ki svoje poslanstvo in vse izkušnje srčno predajam vsaki ženski, ki stopi v svet materinstva.

 

Skozi gibalni svet dojenčkov in malčkov želim spodbujati starše k empatičnemu starševstvu, ki se začne z rojstvom otroka. Spodbujam naravno vodenje in spodbujanje dojenčka, zato vas na srečanjih naučim kako svojega dojenčka opazovati in mu podati pravo informacijo ob pravem času, predvsem pa ga usmeriti na pot optimalnega razvojno - gibalnega procesa. 

 

Svojo karierno pot sem začela v Angliji (London), kjer sem živela in delovala dobro desetletje in tam tudi zaključila študij otroške športne pedagogike s specializacijo na področju gibalnega razvoja otrok od rojstva dalje.

 

Ves čas svojega delovanja v tujini sem (in sem še vedno) razpeta med Anglijo in Dubajem, kjer sem imela priložnost in čast delovati in svoje izkušnje pridobivati v najbolj elitnih vadbenih in gibalno - razvojnih centrih. In prav tovrstne izkušnje so me pripeljale do tega, da zdaj svoje sanje in skupek vseh pridobljenih znanj in izkušenj udejanjam in uresničujem v okviru svojega razvojno - gibalnega programa za dojenčke.

 

Skozi razvojno - gibalni program za dojenčke (BFM® program - baby functional movements) poskrbim da starši dobite globji uvid v svet motorike vse od rojstva dalje. 

 

S svojim delom, premočrtnostjo in predanostjo se trudim, da so izkušnje znotraj našega Centra FM in mojega razvojno - gibalnega programa za dojenčke čim lepše in da vsakič znova iz centra oditete obogateni za novo znanje.

 

Center FM je moj svet, je moje delo in je vse tisto kar sem si vedno želela!

 

Saška Hribar Kuhar x

PRIJAVITE SEBE IN SVOJEGA DOJENČKA!

RAZVOJNO - GIBALNI PROGRAM ZA DOJENČKA 

 

 

 

ZA PRIJAVO NA E-NOVICE VNESITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV

Želite svojo storitev izvajati v prijetnih in urejenih prostorih?

 

Center FM, ki se nahaja v IOC Trzin ter se razprostira na več kot 500m2, nudi izvajalcem kvaliteten in nadstandardno urejen prostor v katerem lahko svojo storitev izvajajo na najvišjem nivoju!

 

DNEVNE VSEBINE NA FB

(stisnite "LIKE")